David Cuenca Ros
per en 25 d'Abril 2014
552 Vistes

Ha mort Tito Vilanova. No sé gaire què dir davant d'aquesta notícia cruel i sense sentit, avançada ahir precipitadament i irrespectuosament pel que sembla per algun redactor de twiter i whatsapp (cal reflexionar seriosament sobre on ens portarà aquesta tecnologia tan aferrada a l'instant que fins i tot s'hi avança. Una mica de seny, sisplau).

Tito, als culers sempre més, eternament, ens escalfarà el cor el que en Pep i tu ens vau fer viure entre el 2008 i el 2013. Fins i tot a aquells culers que encara han de néixer, perquè el record del que ens vau fer sentir es transmetrà de generació en generació, i per això es pot dir que des d'ara mateix t'has convertit en etern. Te n'has anat entre Sant Jordi i el dia de la Mare de Déu de Montserrat. Que tots dos t'acullin com et mereixes. Gràcies per tot, i que tinguis bon viatge.

Publicat a: Oci
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
el destí,és injust, sens dubte hagués estat el millor (si és que es pot millorar tot el que ha fet tant esportiu com humà)
27 d'Abril 2014
David Cuenca Ros
Sí, Òscar: insisteixo que tots plegats hem de reflexionar sobre l'ús de les noves tecnologies. Tinc la sensació que la tecnologia avança a un ritme superior a la nostra intel·ligència, i així no anem bé. D'altra banda, i sense voluntat de fer-ne broma, suposo que tens present que Tito també va ser j... Veure més
28 d'Abril 2014
David Cuenca Ros
Miquel, ja va ser el millor, perquè va ajudar a construir el millor Barça de la història. La lliga dels 100 punts fa pensar que ell hauria pogut allargar aquest llegat, però la veritable injustícia és que la gent que l'estimava ja no pugui continuar gaudint de la seva companyia.
28 d'Abril 2014
David Cuenca Ros
Nou article
28 d'Abril 2014