login
Inicia sessió

register
Registra't

Petites grans passions

Agost

Veure "J. Edgar" i confirmar que Clint Eastwood és una mena estranya de conservador amb qui no em resultaria difícil entendre'm; viatjar a Holanda i descobrir que Amsterdam és una ciutat fantàstica però gens pensada per als vianants; haver de renunciar al somni del sextet d'una manera més aviat trista; agafar una grip espectacular just per la festa major del meu poble; connectar amb l'espiritualitat panteista i la reivindicació del mite de la preciosa "La vida de Pi"; entristir-me amb la visió molt més desesperançada, realista i agnòstica de "Tierras de penumbra"; escriure aquestes quatre ratlles encara sense esma després de cinc dies seguits amb febre...

Comentaris (5)19-08-2015 18:02:20

Neus, 19-08-2015 18:34:07

I pensar que encara ens queden dies de vacances per fer cosetes com anar a visitar alguna vinya...

davidcuencadavidcuenca blog, 19-08-2015 18:46:53

Sí, cal pensar en positiu...

Gerard, 20-08-2015 19:51:31

Doncs recuperat ràpid, que consulto assíduament el bloc i si hi intervinc poc és perquè no coincidim amb les pel·lícules que anem a veure o els llibres que llegim.
Això del No-Sextet és ben trist perquè més que un somni era un objectiu tangible i a l'abast, però no aconseguir-lo és una mena de justícia poètica: El Barça de Luís Enrique juga a un gran nivell però un pèl inferior al de Guardiola.

davidcuencadavidcuenca blog, 21-08-2015 19:56:34

Caram! Jo que pensava que ja t'havies oblidat del blog! L'altre dia ho parlava amb en Xevi, el nostre botxí futbolístic...
Estic molt d'acord amb tu: el que era difícil era el triplet, no després el sextet. Però també és cert que així es manté l'aura romàntica d'aquell Barça d'en Guardiola... Tot i així no m'hauria fet res aconseguir-lo, la veritat.
M'agrada que em continuïs seguint. És un honor i una responsabilitat, perquè a vegades penso a deixar-ho. I no dubtis a recomanar-me allò que t'agradi!

davidcuencadavidcuenca blog, 24-08-2015 17:46:54

Nou article

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: