login
Inicia sessió

register
Registra't

Petites grans passions

Cinema: "La pell freda" i "El cadáver de Anna Fritz"; i futbol: Athletic 0 - Barça 2

“La pell freda” és una pel·lícula carregada de bones intencions. La posada en escena, el disseny de producció... apunten alt i són ambiciosos. Però alguna cosa falla. La història (desconec fins a quin punt fidel a l'obra original) coixeja d'algun punt, probablement en la presentació poc acurada dels tres personatges centrals, que fan difícil l'empatia i la comprensió de determinades situacions. Malgrat tot, en els temps que corren ja ens va bé una trama que parli de la necessitat d'acostar-se a l'altre i d'enfrontar els propis monstres.

“El cadáver de Anna Fritz” també té ambicions. Vol ser propera al cinema de Hitchcock, en els girs de guió i el desplaçament del punt de vista que obliga l'espectador a fer equilibris en el seu posicionament. Però alguna cosa falla. Els personatges no són prou ambigus, no estan prou ben construïts, i al final la cosa no passa d'un simple divertiment (amb un final prou correcte, tot i així).

El Barça de Valverde fa prou bona pinta. Guanya partits un rere l'altre, cada dia és més competitiu, es mostra contundent a totes dues àrees. Però alguna cosa falla. No té el control en moltes fases dels partits, no sempre es juga a allò que vol o que més li convé, les seves victòries són més pragmàtiques que estètiques.

Així és la vida. Res no és perfecte, perquè res no és senzill. Sovint les coses no són tal com les imaginàvem, com les desitjàvem, com les havíem previst i planejat. Però això no significa que s'hagi de deixar de veure el got mig ple. Cal persistir, trobar les forces, cercar l'ànim i continuar. I fer sempre el que bonament puguem.

Comentaris (0)30-10-2017 23:23:52

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: