David Cuenca Ros
per en 19 Gener 2016
968 Vistes

Partit marcat, sens dubte, pel penal i l'expulsió (justa) del porter de l'Athletic només de començar el partit. El que no entenc és perquè s'ha comentat que caldria modificar la norma per evitar carregar-se partits només de començar. Perquè, per aquesta regla de tres, un jugador podria insultar tranquil·lament l'àrbitre durant el primer quart d'hora, perquè que l'expulsessin tan aviat aniria en detriment de l'espectacle.

Sigui com sigui, és cert que ahir no hi va haver partit i que va ser una llàstima. Curiosament, va ser més difícil atacar contra 10 al començament, ja que l'Athletic va haver de renunciar a la pressió alta i no hi havia espais. Però, un cop va arribar el 2-0, la història es va acabar. Mirat de manera egoista, però, la cosa ens va sortir molt bé, ja que l'Athletic es va haver de desgastar molt al mateix temps que nosaltres podíem reservar forces per a l'eliminatòria de copa, i és possible (tot i que tractant-se de l'Athletic no és pas segur) que això dimecres es noti. I, per cert, cal destacar la noblesa de l'Athletic, que gairebé no va donar ni una puntada malgrat la frustració i el fet d'haver de córrer darrere la pilota durant tot el partit. D'altres, que n'aprenguin.

Finalment, com que és tard i vol ploure, deixo per a demà el comentari de la joia del cap de setmana: l'espectacular pel·lícula "Los odiosos ocho", del gran Quentin Tarantino.

Publicat a: Oci
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
A la copa,serà diferent i cal recordar,com juguen "los leones" contra el Barça,molt diferent de com juguen contra el madrid...
19 Gener 2016
David Cuenca Ros
Vols dir que tenen la síndrome de l'Espanyol? Jo crec que serà difícil perquè podria ser que del trident només disposéssim de Neymar. Em conformo a no llençar l'eliminatòria a l'anada, com a la supercopa, però si podem guanyar millor...
19 Gener 2016
David Cuenca Ros
Nou article
19 Gener 2016