login
Inicia sessió

register
Registra't

Petites grans passions

Futbol: Barça 1 - Atlético 1

Avui escriuré un article seguint la manera de jugar del Barça de les últimes setmanes: sense ordre ni concert.

- El pitjor d'aquesta desfeta és que gairebé no és ni una decepció. Aquest equip ha aconseguit anestesiar-me: no em fa sentir res, ni tan sols dolor.

- Tenia ganes de poder titular aquest article "La lliga de l'equip vestigi", en homenatge a una cançó de l'últim disc d'Els Amics de les Arts, però no ha pogut ser.

- No recordo haver vist mai una plantilla jugar tants partits seguits amb tanta impotència, jugant-s'hi el que s'hi jugava. Ni del Barça ni de cap altre equip.

- Tan difícil era mirar de tenir una mica de possessió després del gol d'Alexis per no patir tant? Ni això ja sabem fer, que ha estat la nostra marca de fàbrica?

- Ha guanyat la lliga l'equip que més s'ho mereixia. De llarg.

- Tampoc és qüestió de dir que aquests jugadors estan en deute amb l'afició. Oblidem molt aviat que ens han fet molt feliços.

- Segurament tothom ha donat el màxim en aquest final de lliga, però sovint no ho semblava. I ja se sap que la dona del Cèsar no només ha de ser honrada, sinó que també ho ha de semblar.

- Us imagineu quin final de lliga tan adequat a tanta inversemblança hauria estat que Pinto marqués a l'últim córner?

- A veure si l'única aportació que haurà fet Cesc aquesta temporada haurà estat lesionar un jugador importantíssim de l'Atlético i ajudar així el Madrid per a la final de la Champions.

- Cal reconèixer la vàlua del Tata Martino com a persona, així com la seva incapacitat per dirigir el Barça.

- He perdut una gran oportunitat de viure un títol de lliga blaugrana a Madrid. Per sort, em va tocar viure una apoteosi atlètica, i no pas blanca.

- Si l'excusa del president de la Federació Espanyola de Futbol per no assistir al partit amb la copa era que la seva entrega seria poc decorosa si la guanyava l'equip visitant, va quedar ben retratat: ovació de gala i reconeixement del Camp Nou als mèrits de l'Atlético, i celebració matalassera a la gespa de l'Estadi amb total normalitat, com no podia ser de cap altra manera.

- Comportament exemplar de l'afició: animant fins al final malgrat els pocs arguments de l'equip, i escollint l'opció d'aplaudir els jugadors rivals al final en lloc d'ensenyar els mocadors als propis. Al final resulta que aquests últims anys sí que ens han fet madurar.

- Tenint en compte com ha fet pensar aquesta temporada en la darrera de Rijkaard, si la reconstrucció de l'equip ha de donar els fruits que va donar llavors, dono per molt bo aquest any perdut. No sé per què, però només de sentir el nom de Luis Enrique m'il·lusiono: coneix la casa i el planter, no tindrà manies a l'hora de prendre decisions, i els farà córrer. Segur.

En fi, que aquí s'acaba el meu seguiment al Barça de la temporada. Ara vénen mesos de centrar-me en el cinema i les lectures, tant com el temps m'ho permeti.

Comentaris (7)20-05-2014 00:40:13

miquelpugamiquelpuga blog, 20-05-2014 20:26:12

estic molt d´acord amb tu,tinc fe en Luis Enrique i ell´te fe amb la pedrera,ja ha demanat els cedits,però no tinc fe amb la directiva ni els tècnics,doncs com havien de sortir al camp jugadors que ja no seguiràn i que estan seleccionats pel mundial? el seu pensament lògic era no jugarse-la contra l´atletico,els interesa més fer un bon mundial per si poden treuren una bona ficha per qualsevol equip.no s´ha de parlar de canvis fins que no està tot perdut,i el diumenge hi havia posibilitats.

davidcuencadavidcuenca blog, 20-05-2014 22:28:25

Jo també estic totalment d'acord amb tu. Fatal Bartomeu i Zubizarreta, com gairebé sempre. Tot i així, els jugadors han de ser professionals, i la sensació és que Luis Enrique els obligarà a ser-ho.

miquelpugamiquelpuga blog, 20-05-2014 23:37:19

jo també tinc bones sensacions

davidcuencadavidcuenca blog, 21-05-2014 21:28:53

Potser el primer any caldrà tenir paciència, perquè es rejovenirà l'equip. Però ja no demano títols, de moment. Em conformo (de moment) a tornar-me a divertir i emocionar veient el Barça. Si s'aconsegueix això, ja no serà un any perdut, sinó un de guanyat en la bona direcció.

Jo, 21-05-2014 22:06:29

Jo em conformo veient en Luís Enrique cada setmana. Aquest any sí que valdrà la pena mirar els partits :-p

davidcuencadavidcuenca blog, 21-05-2014 22:25:20

Doncs no et deixaré mirar les rodes de premsa... :-)

davidcuencadavidcuenca blog, 27-05-2014 22:29:51

Nou article

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: