login
Inicia sessió

register
Registra't

Petites grans passions

Futbol: Barça 4 - M. City 0

Lectura 1: una victòria massa cara. La línia defensiva queda molt tocada, i caldrà esperar a saber l'abast de les lesions d'Alba i Piqué, a banda de perdre Mathieu per a Manchester (poc transcendent) i l'ensurt de Digne. A aquest pas, Vidal haurà d'acabar jugant per força. O ni així?

Lectura 2: una llàstima, el partit. S'esperava un espectacle entre dos equips ambiciosos i ofensius, però al final tot va quedar condicionat per les constants interrupcions i els accidents de tot tipus (lesions, expulsions) que hi va haver. El joc no va tenir gens de continuïtat, i especialment a la primera part els minuts es van anar consumint sense res per endur-se a la boca. A més, en moltes fases el City va dominar el Barça, que va acabar fent la sensació que guanyava gràcies a (la sola paraula em fa angúnia) la seva pegada. Cert que almenys no va fer la sensació que el Barça busqués descaradament el contraatac, i de fet em va alleujar comprovar que en molts moments semblava que tots dos equips s'enfrontessin al seu mirall (la mateixa pressió avançada, les mateixes ganes de sortir des del darrere jugant, la mateixa voluntat ofensiva), però el control el posava el City i la rauxa quedava per al Barça, que va concedir massa ocasions i que va guanyar principalment per una qüestió de caràcter i per errors de l'adversari. El Barça va golejar en el resultat, però no en el joc. Tant de pragmatisme pot acabar essent pa per avui i gana per demà.

Lectura 3: deixem-nos de collonades, que els n'hem fotut quatre, i pràcticament tenim enllestit el primer lloc del grup. A competitius no ens guanya ningú. Bona nit i tapa't i que passi el següent.

Comentaris (5)19-10-2016 23:32:26

miquelpubill1936miquelpubill1936 blog, 19-10-2016 23:56:26

això,anar per feina...

davidcuencadavidcuenca blog, 21-10-2016 00:15:04

Sí, però em comença a preocupar la sensació que no acabem de jugar a res definit. No vull dir que l'equip no es treballi els partits, però està perdent personalitat. I que consti que fins fa quatre dies jo era crític amb els essencialistes, però és qu eahir vam guanyar en gran part per una jugada clau (l'expulsió de Bravo) i perquè nosaltres tenim Messi i ells no... I això em fa mal dir-ho.
Però va, que això d'ahir té molt de mèrit, queda molt i tanta rotació ens farà arribar als mesos decisius com una moto...
Pfff!!! Ni jo m'aclareixo! Però, més enllà del resultat, tinc ganes de divertir-me més amb el Barça!

4-3 o 4-1, 21-10-2016 12:03:19

Poc parles del meritori empat del Celta davant del monstre d'holanda, l'ajax. El barça aquest any no juga amb personalitat pero almenys guanya, que a la fi és l'important del futbol. Salutacions, i encara queda pendent la quedada.

davidcuencadavidcuenca blog, 22-10-2016 03:19:36

Hola, celtista! Sento perdre el temps parlant d'equips menors quan podria estar parlant del Celta... :-P
Sereu capaços de guanyar l'Europa League?
Pel que fa al Barça, no puc evitar sentir-me nostàlgic de les èpoques en què, a més de guanyar, enlluernàvem. Però tens raó: totes les maneres de guanyar són vàlides, mentre sigui sense males arts (a la manera mourinhista, per entendre'ns).
El dia que vulguis queda en ferm escriu-me un correu...

davidcuencadavidcuenca blog, 25-10-2016 01:35:55

Nou article

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: