David Cuenca Ros
per en 30 Maig 2013
1,542 Vistes

Entretinguda i intensíssima final de la copa Catalunya ahir a Lleida, sobretot a la segona part, i amb victòria merescuda per al Barça, encara que fos a la tanda de penals. Del partit, voldria destacar-ne tres jugadors:

1) Kiko Casilla. Extraordinari partit del porter blanc-i-blau, i es veu que no és la primera vegada que completa una actuació així. Es coneix la lliga i fins i tot la ciutat, és jove i amb projecció... Potser ens hauríem de plantejar posar-lo al capdavant de la llista de possibles substituts de Valdés. L'única cosa que caldria és que l'afició respectés la seva joventut i evités les comparacions amb qui marxa.

2) Alex Song. Cada vegada el veig més còmode i més adaptat a l'equip. És com si, com en el cas d'Alexis, la consecució del títol de lliga l'hagués alliberat. Ara té més confiança per provar coses noves i estem descobrint que, a més d'una gran disciplina tàctica, té una bona visió de joc i que llegeix bé les desmarcades, de la qual cosa Cesc fa dos partits que en diu bé. La temporada que ve podria ser una bona opció quan es busqui un interior amb més múscul, com quan Keita jugava en aquesta posició abans de la marxa de Touré.

3) Jonathan dos Santos. Va fer un partit molt complet. Si realment els tècnics no hi compten, seria bo que se li busqués una sortida perquè la seva carrera no s'encalli. Atenció, però, que, davant la incertesa del cas de Thiago, el mexicà és ara mateix el jugador més semblant al perfil de substitut de Xavi que tenim. Sergi Roberto, per exemple, és una altra cosa.

I, per acabar, tres preguntes d'aquelles, com si diguéssim, sense resposta:

- Per què cap dels jugadors catalans, ni del Barça ni de l'Espanyol, van cantar "Els Segadors" en la prèvia de l'enfrontament?

- Per què era tan previsible que Verdú intentaria transformar el seu penal a l'estil de Panenka?

- Per què ha estat impossible arribar a un acord perquè Abidal continués a la plantilla, ni que fos com a 23è jugador, si ha fet un esforç brutal per tornar a jugar i ara es troba que no té ofertes, si és un jugador molt positiu per al vestidor i si, a més, quan ha tingut l'oportunitat de jugar en aquest final de temporada, ho ha fet a un nivell més que correcte?

Publicat a: Oci
Sigues el primer a qui li agrada això.
David Cuenca Ros
Hola, Miquel! Bé, en tot cas no crec que sigui feina dels directius, perquè no crec que els sentiments i els himnes s'hagin d'imposar. El que em sorprèn és que cap ni un dels jugadors catalans senti res. Potser és que tenen por de fer enfadar algú...
1 Juny 2013
David Cuenca Ros
Nou article
1 Juny 2013
David Cuenca Ros
Tens raó, no t'havia interpretat bé. Els directius no poden obligar a cantar un himne, però sí explicar la importància que té per a la gent. Però ja és llàstima que a jugadors nascuts aquí se'ls hagi d'explicar...
3 Juny 2013