login
Inicia sessió

register
Registra't

Petites grans passions

Futbol: Barça 2 - Espanyol 0

El Barça cada vegada dóna més mostres de solidesa, contundència i fins i tot bon joc. Valverde continua preparant els partits de manera òptima, els importants amb la fórmula 10 de gala + x, i en aquest cas la variable va correspondre al sorprenent Aleix Vidal, amb l'objectiu d'obrir el camp (havent guanyat la partida a Deulofeu) i decisiu en els dos gols (en especial amb una centrada deliciosa en el primer).

Però, malgrat això, continua una certa sensació de Jekyll i Hyde. No hi ha manera que surti un partit rodó sencer (exceptuant el del Celta, en què la davallada de la segona meitat va ser premeditada), i dijous no va ser una excepció. Després d'atropellar l'Espanyol durant la primera mitja hora, el Barça va abaixar el ritme i a la segona part va acabar demanant l'hora, més nerviós pel que podia passar que no pas pel que estava passant. De nou Quique va apostar per arribar viu i fresc al final, i no va estar tan lluny que li sortís bé.

En qualsevol cas, un altre pas endavant el dia que vam acomiadar una bèstia competitiva (exemple d'honestedat i compromís) i vam saludar una novetat que en vint minuts va evidenciar el seu talent i la promesa d'una ràpida adaptació. Tots dos amb passat al mateix equip i amb el mateix número a l'esquena. El que passa és que potser el patiment del final del partit va ser innecessari, sobretot tenint en compte que si l'estat veí continua tibant tant la corda i equivocant-se tant, potser no serem a temps ni de recollir la copa que ja haurem marxat definitivament.

Comentaris (1)27-01-2018 18:52:45

davidcuencadavidcuenca blog, 30-01-2018 00:26:09

Nou article

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: