login
Inicia sessió

register
Registra't

Petites grans passions

Futbol: Barça 5 - Llevant 1

Balanç molt satisfactori de la trajectòria del Barça fins ara a la copa. L'itinerari li marcava un camí teòricament assequible fins a semifinals, com finalment així ha estat, però les eliminatòries cal disputar-les i demostrar al camp la teva teòrica superioritat. I l'equip ha actuat amb gran professionalitat. Ha deixat sentenciats tots els enfrontaments en el partit d'anada, i precisament el millor de tot és com ha afrontat sempre després la tornada: amb respecte cap als rivals, una actitud i una concentració impecables, i amb els jugadors menys habituals demostrant que poden tenir un lloc alhora que a alguns de més habituals a qui ha tocat jugar no els han caigut els anells.

Gran gestió del bloc de Martino. L'equip surt reforçat d'aquest gener, físicament i mentalment. És impossible, tal com està tot d'igualat, saber si l'equip obtindrà algun premi a final de temporada, però si continua així difícilment se li podrà retreure res. La plantilla està recuperant valors que va perdre la temporada passada, no pas a causa de Tito, sinó precisament per culpa de la seva absència. I, parlant de comportaments impecables, si es confirma que dissabte Keita juga al Camp Nou amb la samarreta del València, l'ovació hauria de ser de gala.

Comentaris (5)31-01-2014 00:43:58

miquelpugamiquelpuga blog, 31-01-2014 18:54:50

això,funciona. hem trobat un entrenador amb molta qualitat humana.

davidcuencadavidcuenca blog, 01-02-2014 01:42:21

Hi estic d'acord. Quan sents com parlen d'ell els jugadors, transmeten que se'l creuen. Sap quina tecla tocar a cada jugador per ajudar-lo imotivar-lo. Qui ha vist Cesc i Alexis abans i qui els veu ara, per exemple...

miquelpugamiquelpuga blog, 01-02-2014 18:36:46

i qui ha vist Alves i ara...avui s´ha lluït.
no passa rès.

davidcuencadavidcuenca blog, 03-02-2014 23:13:27

Sí, és clar, també hi ha jugadors que estan en clar retrocés, i Alves segurament n'és el màxim exponent. Necessitem un lateral dret urgentment.

davidcuencadavidcuenca blog, 03-02-2014 23:13:44

Nou article

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: