David Cuenca Ros
per en 29 Novembre 2017
782 Vistes

 Partit d'aquells de tràmit (o no: que ho preguntin a la Real!) que et fan dubtar si val la pena veure'ls o no. Però al final sempre s'imposa el sí, ni que sigui per veure els jugadors menys habituals i els nanos del filial. I al final, un temps ben aprofitat. Tarda molt distreta i amb sensacions positives.

Denis (jugador que ja fa setmanes que demana a crits més continuïtat i que ha de ser el successor natural, salvant les distàncies, d'Iniesta) ho clavava en les seves declaracions al final del partit: sabien que la primera part seria incòmoda, amb tot el Múrcia al darrere, i que calia moure'ls de cantó a cantó per desgastar-los físicament. Això explica que, contràriament al que acostuma a passar en aquests casos, la primera part fos aparentment més espessa i la segona, infinitament més divertida, un cop desgastats els murcians per la despesa física.

Òbviament, d'un partit així no se'n poden treure grans conclusions, però algunes sí: que Denis cada cop té més confiança (és un nano molt intel·ligent que fa bé de rebutjar les ofertes que li arriben d'Itàlia i esperar el seu moment), que Deulofeu cada cop està més ofuscat (malgrat que mai no deixa d'intentar-ho), que Roberto continua jugant bé allà on el posis, que Alcácer (molt discret) continua veient porta amb facilitat i que el planter, encara que en alguns casos de manera una mica artificiosa (amb fitxatges del Valladolid o del Celta), està preparat.

Ara només queda esperar com continua el recorregut per aquest torneig (l'últim per al Barça?) que porta el nom del legitimador de l'”A por ellos”. Es pot demanar el Lleida?

Publicat a: Oci
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill garcia
el planter una mica abandonat...però prometen els que hi ha.
30 Novembre 2017
David Cuenca Ros
Realment era l'al·licient del partit d'ahir. Aleñá i Oriol Busquets, cent per cent de la casa, van fer un partit seriós i molt correcte. Pel que fa als fitxats, Costas no va tenir feina i Arnaiz va tornar a brillar. I per cert: quan ahir vaig escriure això no sabia res de la gesta del Formentera. Qu... Veure més
30 Novembre 2017
David Cuenca Ros
Nou article
2 Desembre 2017