David Cuenca Ros
per en 18 Desembre 2014
550 Vistes

Partit molt divertit (sobretot a la primera part) el que es va poder veure ahir, tot i que lògicament gens significatiu de res. Només es pot parlar de determinades actuacions individuals. Per exemple, cada vegada que veig jugar Montoya i el comparo amb Alves, entenc menys la situació del jugador català. Més: partit ben jugat pel mig del camp, molt necessari per a la recuperació de confiança de Sergi Roberto i sobretot d'Iniesta. I encara més: veient Adama, també em pregunto per què no treu el cap més sovint al primer equip. A veure qui seria el guapo que ens regalaria les bandes amb una bèstia com aquesta rondant per allà!

Per la resta, es podria criticar la feblesa defensiva mostrada en els primers minuts, o el fet que un equip de segona B t'aprofiti el primer córner que té per clavar-te un gol. Però ara no ens posarem exquisits i valorarem positivament una eliminatòria que ha estat molt ben aprofitada per aquells que no disposen de gaires minuts. A veure si dissabte acabem bé l'any!

Publicat a: Oci
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
esperem-ho
18 Desembre 2014
David Cuenca Ros
Mira que aquest horari de les quatre de la tarda no ens va gens bé... Però és a casa i no hi ha excusa. Anirà bé, i a esperar caçar el Madrid a partir del gener.
19 Desembre 2014
David Cuenca Ros
Nou article
22 Desembre 2014