David Cuenca Ros
per en 18 Agost 2016
905 Vistes

Fa uns dies Luis Enrique va dir que tenia la sensació que la d'aquest any era la millor plantilla amb què havia treballat. El temps li donarà o no la raó, però (quan sembla que encara hi haurà moviments d'aquí al tancament del mercat) de moment la sensació és aquesta. Com si volgués demostrar-ho, ahir va posar de titulars els quatre nous fitxatges (més els dos de la temporada anterior). D'acord: la final estava mig sentenciada i a tres dies de l'inici de la lliga convenia repartir esforços, però em pregunto si l'any passat s'hauria atrevit a farcir l'equip de teòrics suplents en un partit com aquest. I aquesta és la clau: aquests jugadors potser han vingut a reforçar la banqueta, però no desmereixen gens si han de ser titulars. Començarem la lliga sense peces clau com ara Iniesta o Mascherano, però estem tranquils davant la qualitat dels seus recanvis. I que cap titular badi, perquè aquests jugadors vénen amb fam, i les rotacions es podran fer amb més sentit i més tranquil·litat que mai.

Ahir el culer se'n va anar a dormir content amb el rendiment de tots quatre. Digne és un punyal pel lateral esquerre, i ja ha fet la seva primera centrada de gol. Gomes va acabar fallant algunes pilotes producte del cansament, però a la primera part va oferir un recital tècnic i de posicionament al camp. Umtiti, malgrat la mala fortuna del penal, va estar impecable al tall i va demostrar una sortida de pilota superba. Potser qui va brillar menys va ser Denis, però va mostrar una gran disciplina tàctica cobrint la zona de Messi quan aquest l'abandonava.

El partit en si no va tenir gaire història. El Barça va sortir adormit i el Sevilla gairebé se n'aprofita, però el gol de Turan (el lloc del turc en aquest equip és de fals extrem) de seguida va posar les coses al seu lloc. Bravo (quina llàstima si marxa!) va acabar de donar tranquil·litat aturant un penal, i aquí es va acabar el partit. No hi va haver continuïtat en el joc, però el Barça se'n va sortir amb solvència i sense grans esforços. La millor notícia per afrontar l'inici de la lliga.

Publicat a: Oci
Sigues el primer a qui li agrada això.
David Cuenca Ros
Nou article
23 Agost 2016