login
Inicia sessió

register
Registra't

Petites grans passions

Futbol: Barça 1 - València 0

És senzill resumir els objectius bàsics d'un partit d'anada d'una eliminatòria. Si jugues com a visitant, marcar i no perdre. Si jugues a casa, guanyar i no encaixar. Ahir el Barça va jugar a casa, va guanyar i no va encaixar. N'hi haurà prou? La resposta, a Mestalla.

L'equip va sortir molt endollat, amb els dos ingredients de la seva recepta d'èxit: pressió alta i circulació ràpida. La primera la va mantenir bé al llarg de tot el partit (la possessió va ser escandalosa), però la segona no. De mica en mica, encomanat per la fredor climatològica i ambiental d'un Camp Nou desangelat, el joc del Barça es va anar espesseint i va esdevenir més aviat gris, lent i una mica massa previsible per poder fer mal a una teranyina defensiva com la del València.

Últimament l'equip fa patir una mica. En els últims partits a casa no ha passat angúnies defensives, però li ha costat Déu i ajuda tirar els partits endavant. Els rivals ja no l'atabalen tant en la sortida, el deixen fer a tres quarts de camp, però s'esperen al darrere i a vegades a l'equip li manquen solucions. Fa l'efecte que caldria alliberar de la disciplina tàctica algun altre jugador, a banda de Messi, amb Coutinho com a símptoma.

PD: “Com més obeíem, més malament ens tractaven” (Rosa Parks).

Comentaris (1)03-02-2018 04:13:47

davidcuencadavidcuenca blog, 05-02-2018 23:56:55

Nou article

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: