David Cuenca Ros
per en 24 Setembre 2015
1,153 Vistes

Hi ha dies que hauria estat millor no llevar-se del llit. Perquè t'adones que, facis el que facis i intentis el que intentis, tot et surt malament. Això és el que li va passar ahir al Barça. Res, absolutament res, li va sortir bé. Va fer un partit desastrós, i cada vegada que malgrat tot semblava que podria reenganxar-s'hi acabava rebent una nova patacada, en forma d'ocasió fallada o contra letal rival.

Però seria injust dir que ahir el Barça no va tenir sort. Com també seria injust dir que el Celta només va aprofitar-se a la contra de les seves errades. La sort a vegades és justa i es porta bé amb qui s'ho mereix, i ahir el Celta s'ho va merèixer de sobres. Va fer un partidàs; amb un joc vistós i alegre, ofensiu, sense pors i sense manies. Va voler jugar sempre a l'atac, encara que això impliqués riscos i el Barça trobés molts espais les poques vegades que aconseguia tenir la pilota a terreny rival. El Celta, per tant, va dibuixar un escenari d'intercanvi de cops, situació que al Barça de la temporada passada no li sabia greu ja que acostumava a fer-se fort a totes dues àrees. Ahir, però, va ser just a l'inrevés, i tota la contundència que li va faltar al Barça li va sobrar al Celta. El peix petit va menjar-se el gros de manera absolutament merescuda. El va superar tàcticament, tècnicament (!), en esperit i en tot el que fes falta. I, com que sé que de tant en tant visita aquest blog un celtista manifest, li dedico la següent anada d'olla: ahir vaig arribar a dir que potser ens penediríem més del que ens pensàvem d'aquest resultat, ja que ens queda el goal-average particular pràcticament perdut, i ves que aquest any el Celta no acabi essent un rival pel títol si continua jugant d'aquesta manera. Exageracions (o no) a banda, una dada per a supersticiosos: segona vegada que vestim la segona equipació, segona vegada que ens en foten quatre.

Publicat a: Oci
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
no passa res,es per "despistar"...
24 Setembre 2015
David Cuenca Ros
Miquel, esperem que només hagi estat un accident...
26 Setembre 2015
David Cuenca Ros
Conegudíssim anònim, ni per tu ni per mi: deixem-ho en un Celta de zona Champions. La veritat és que no em faria res que un dels pocs equips de la lliga que practica un futbol alegre i divertit tingués un èxit així.
26 Setembre 2015
David Cuenca Ros
Nou article
27 Setembre 2015