login
Inicia sessió

register
Registra't

Petites grans passions

Gràcies, Puyol!

Potser no sempre l'has encertada, ni al camp ni al vestidor. Però gairebé sempre sí. Al terreny de joc ho has donat tot, i t'has trencat literalment la cara pel nostre equip, que és i serà sempre el teu. I no oblidem l'oferta milionària del Madrid que vas rebutjar en el seu moment, ni el petó a la senyera que vas fer el dia del 2-6. Al vestidor has tingut gestos de grandesa com l'oferiment a Abidal perquè fos qui tingués l'honor d'aixecar la quarta Champions. Ets un gran, ets un referent, ets una llegenda viva del nostre club.

La manera com ara marxes també et fa gran. Podries haver-te aferrat a un contracte (segurament absurd) que podria haver obligat el club a mantenir-te fins al 2016. Però el teu amor propi i la teva honestedat t'han impedit aprofitar-te del club que estimes, i marxes perquè saps que ja no podràs continuar aportant el que l'equip necessita. Amb els diners que s'estalviaran, podran fitxar un defensa central de garanties i ja no s'hi valdran excuses. Mentrestant, seria fantàstic que entre els teus companys i tu dibuixéssiu un comiat a l'alçada de la magnitud de la teva figura. T'imagines que fos a Lisboa?

En qualsevol cas, ho has anunciat amb prou temps perquè la directiva, per una vegada, faci les coses com cal. Qualsevol cosa que no sigui organitzar l'homenatge futbolístic que et mereixes a finals de temporada, serà una taca més en el seu expedient. Que t'honorin com et mereixes, com es feia abans, amb un partit ple de llegendes que et permeti acomiadar-te de tothom.

I, si decideixes anar a alguna lliga exòtica a fer l'últim calé, pensa que ningú té dret a retreure't res. És moltíssim el que ens has donat, i és enorme la dignitat amb què marxes.

Molta sort! I gràcies per tot, etern capità!

Comentaris (6)04-03-2014 22:19:23

Neus, 04-03-2014 22:25:04

No marxis Puyol!!!

miquelpugamiquelpuga blog, 04-03-2014 22:31:56

és un símbol.però ell decideix...

davidcuencadavidcuenca blog, 04-03-2014 23:43:05

El més bonic seria que es retirés aquí...

davidcuencadavidcuenca blog, 04-03-2014 23:43:12

Nou article

Isaac, 06-03-2014 17:59:27

Penso que ja ha viscut el que havia de viure aquí i el comprenc. A més, es nota com és ell. No l'han fet fora, és ell que ha decidit que ja no pot

davidcuencadavidcuenca blog, 06-03-2014 22:46:40

Sí, Isaac. És fantàstic tenir l'opció de decidir. I no descartis veure'l al Milan. Sempre hi ha volgut anar, i allò ja acostuma a ser un cementiri d'elefants.

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: