login
Inicia sessió

register
Registra't

Petites grans passions

Viatjar

Viatjar com a professor acompanyant de 58 adolescents. Tot un repte, però una experiència que tot professor hauria de provar almenys un cop a la vida. Viatjar és conèixer els alumnes en un altre àmbit, descobrir-los, trobar nous lligams d'empatia. Viatjar és aprofitar les inacabables hores d'autocar per aconseguir acabar un llibre d'una punyetera vegada. Viatjar és sentir aquella emoció especial de veure el Barça lluny de casa teva. Viatjar és la màgia de compartir la teva passió futbolística amb un munt d'adolescents entregats a la causa. Viatjar és canalitzar la decepció de la derrota amb més facilitat, desbordat per la feina i per la necessitat constant de compartir-ho tot amb ells. Viatjar és descobrir divertit paraules noves que obtenen de vídeos estranyíssims del youtube ("trambòlic"!). Viatjar és afrontar les dificultats de la convivència, i rebre'n a vegades les conseqüències de manera injusta. Viatjar amb alumnes és l'art d'un constant estira-i-arronsa que només la mà esquerra pot conduir amb èxit. Viatjar és també educar-los, i aprendre amb ells. I, per damunt de tot, en el meu cas tinc la sort de poder dir que viatjar amb aquests alumnes és sentir-se orgullós de la imatge que donen a tot arreu on van. Un privilegi, una sort, una delícia.

Comentaris (6)14-04-2014 00:45:20

Isaac, 14-04-2014 11:43:03

Que bonic Cuenca, un text trambòlic. Escriu més coses de nosaltres perquè ara escriure del barça no val la pena...

Neus, 14-04-2014 17:30:03

Una experiència per recordar durant molts anys.
L'Isaac té raó, parla de coses més interessants que el Barça, a partir d'ara ;-P

davidcuencadavidcuenca blog, 15-04-2014 20:00:14

Bé, teniu raó tots dos que del Barça no ve de gust parlar-ne gaire, ara; però s'hi ha de ser a les verdes i a les madures...

davidcuencadavidcuenca blog, 15-04-2014 20:01:13

Nou article

Llargues curtes passions, 15-04-2014 23:42:36

David un gran viatge sí senyor, però has oblidat esmenar un munt de coses còmiques no se si saps per on vaig i tan sols dir que el viatge crec que l'hem gaudit tan els alumnes com l'equip docent que ens ha acompanyat.
PD: Podries parlar també dels partits del Celta que son tot un espectacle comparat amb els del Barça...

davidcuencadavidcuenca blog, 16-04-2014 19:50:21

A veure, a veure... Sí, podria esmentar alumnes fent esquí aquàtic amb un rem, d'altres agafades a una canoa de cap per avall mentre se les emporta el corrent, o algun dels teus oxímorons (Barça i fitxatges). Si m'he deixat res, sisplau, digues-m'ho! Va, i parlaré del Celta: sisplau, que algú fitxi l'entrenador del Celta per a la pròxima temporada! I que torni en Rafinha! (I en Fontàs, si cal; en Nolito no, que és molt dolent)

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: