David Cuenca Ros
per en 19 Juliol 2018
400 Vistes

Per distreure'm en plena canícula, recupero “La vida de Brian”. Ironies del destí, després m'assabento que mentre l'estava veient, al Parlament els nostres polítics recreaven tristament el famós gag de les diferents faccions en lluita per l'alliberament de Judea del jou dels romans. No entraré en el joc de retrets i constataré només dues coses:


  1. No hem de perdre de vista que aquestes discrepàncies es produeixen en el context d'una repressió inadmissible.

  2. N'hem après. A tots aquells que no estiguin a l'altura del moment que vivim, la Història (és a dir, nosaltres) els desbordarà.


Afortunadament, cada dia continua havent-hi motius per a l'esperança. La Tamara Carrasco, els intel·lectuals espanyols que han signat una carta de rebuig a l'empresonament preventiu dels presos republicans... Gent com nosaltres: no és que no tinguin por, és que se l'empassen per fer prevaldre la dignitat. Mentre una majoria actuem així, com en el cèlebre final de la pel·lícula dels Monty Python, per molt crucificats que estiguem continuarem mirant sempre el costat positiu de la vida.

Publicat a: Oci
Sigues el primer a qui li agrada això.
David Cuenca Ros
Hola, Kotch! Me alegro de volver a "verte". Vamos a hacer lo siguiente: para poder quedar con calma (y para que no tengas que volver a buscar mi página si te ocurre algo así) te doy mi correo:. Así, en privado, podré darte detalles de cómo lo tenemos para quedar, etc. Y no te preocupes, que esto tod... Veure més
20 Juliol 2018
David Cuenca Ros
Perdón:. Ése es.
20 Juliol 2018
David Cuenca Ros
Y me alegro de lo de "tus" chicas!...
20 Juliol 2018
David Cuenca Ros
Nou article
20 Juliol 2018